Saumon et crevettes grillés dans une sauce style cocktail César
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Saumon et crevettes grillés dans une sauce style cocktail César

Saumon et crevettes grillés dans une sauce style cocktail César

avec pesto de tomates séchées et épinards

Ce soir, les tortellinis au fromage seront prêts en un rien de temps. Composée de pesto de tomates séchées, notre version réinventée et irrésistible de la sauce rosée explose de saveurs. Voilà un plat digne d’un festin de roi!

Allergènes:
Poisson
Fruit de Mer/Seafood
Crustacean/Crustacé
Oeuf
Moutarde
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Filet de saumon, avec la peau

(Contient Poisson, Fruit de Mer/Seafood)

285 g

Crevettes

(Contient Crustacean/Crustacé)

360 g

Pommes de terre rouges

6 pièce(s)

Brochettes en bois

¾ cc

Sel de céleri

7 g

Ciboulette

4 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde)

4 cs

Ketchup

2 cs

Raifort

(Contient Sulfites)

1 cs

Sauce piquante

1 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient Moutarde)

227 g

Asperges

Pas inclus dans votre livraison

3.5 cc

Huile*

¼ cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)820 kcal
Graisses47 g
dont saturés7 g
Glucides48 g
dont sucres12 g
Fibres6 g
Protéines52 g
Cholestérol280 mg
Sel2670 mg

Ustensiles

Grande casserole
Passoire
Cuillères à mesurer
Plaque de cuisson
Essuie-tout
Pinceau à pâtisserie en silicone
Passoire
Fouet
Petit bol
Grand bol

Instructions

Faire bouillir les pommes de terre
1

Before starting, wash and dry all produce. Soak skewers in water for 5 min. Lightly oil the grill. While you prep, preheat the grill to 400°F over medium heat. Heat Guide for Step 3: 1 tsp mild, 2 tsp medium, 1 tbsp spicy and 2 tbsp extra-spicy! Cut potatoes into 1-inch pieces. Add potatoes, 2 tsp salt and enough water to cover (by approx. 1 inch) to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Once boiling, reduce heat to medium. Simmer uncovered until fork-tender, 10-12 min. Drain, then spread potatoes out on a plate. Place in the fridge to cool.

Préparer
2

Meanwhile, thinly slice chives. Trim and discard bottom 1-inch from asparagus. Add asparagus and 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to an unlined baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to coat. Pat salmon dry with paper towels. Season with half the celery salt and pepper. Using a strainer, drain and rinse shrimp, then pat dry with paper towels. Thread shrimp onto wooden skewers, then season with salt and pepper. Brush salmon and shrimp with 2 tsp oil (dbl for 4 ppl).

Faire la sauce César
3

Add ketchup, horseradish, 1 tbsp water (dbl for 4 ppl) and 1 tbsp hot sauce to a small bowl, then whisk to combine. (NOTE: Reference heat guide.) Season with salt, to taste.

Faire griller le saumon et les crevettes
4

Arrange salmon on one side of the grill, skin-side down. Brush salmon with 2 tbsp Caesar sauce (dbl for 4 ppl). Grill until salmon is cooked through, 6-7 min. Arrange asparagus on the other side of the grill. Grill, flipping once, until tender-crisp, 5-7 min. Arrange shrimp on the same side of the grill as salmon. Close lid and grill, flipping shrimp once, until cooked through, 4-6 min. Transfer salmon, shrimp and asparagus to the baking sheet, then cover to keep warm.

Faire la salade de pommes de terre
5

Combine mayo, mustard and 1/4 tsp celery salt (dbl for 4 ppl) in a large bowl. Add potatoes and chives, then toss to combine. Season with pepper, to taste.

Terminer et servir
6

Divide potato salad, asparagus, salmon and shrimp skewers between plates. Serve remaining Caesar sauce on the side for dipping shrimp.