Tacos au bœuf masala
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Tacos au bœuf masala

Tacos au bœuf masala

avec raïta de concombres et huile chili-coriandre

La cuisine indienne vous transporte à travers les saveurs de façon magique. Essayez notre recette et vous comprendrez! Badigeonnés d’huile chili-coriandre piquante et garnis de raïta de concombres, les tacos épicés au bœuf masala ont de quoi briller et vous rafraîchir!

étiquettes:
Rapido
Épicé
Allergènes:
Lait
Gluten

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

2 cs

Mélange d'épices à l'indienne

1 cs

Purée d’ail

56 g

Oignon, haché

2 cs

Base de sauce tomate

132 g

Mini concombres

100 ml

Yogourt grec

(Contient Lait)

7 g

Coriandre

1 pièce(s)

Piment

113 g

Bébés épinards

1 pièce(s)

Lime

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Gluten)

80 g

Tomato

Pas inclus dans votre livraison

1 cc

Sucre*

0.35 cc

Sel et Poivre*

3 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)860 kcal
Graisses50 g
dont saturés14 g
Glucides66 g
dont sucres9 g
Fibres9 g
Protéines39 g
Cholestérol85 mg
Sel1170 mg

Ustensiles

Zesteur
Râpe à 4 côtés
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Verre doseur
Bol à mélanger, moyen
Petit bol
Grand bol
Essuie-tout

Instructions

Préparer
1

Before starting, wash and dry all produce.Heat Guide for Step 1 (dbl for 4 ppl): 1/8 tsp mild, 1/4 tsp medium, 1/2 tsp spicy and 1 tsp extra-spicy! Roughly chop cilantro. Finely chop chili, removing seeds for less heat. (NOTE: We suggest using gloves when prepping chilis!) Coarsely grate one cucumber (dbl for 4 ppl). Cut remaining cucumber into 1/4-inch rounds. Cut tomato into 1/4-inch pieces. Zest, then juice lime.

Faire cuire la garniture de bœuf
2

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl) then beef and onions. Cook, stirring occasionally, until onions are soft and beef is cooked through, 4-6 min.** Carefully drain and discard excess fat. Season with salt and pepper. Add the Indian Spice Mix, tomato sauce base, garlic puree and 1/4 cup water (dbl for 4 ppl). Cook stirring occasionally, until sauce is slightly thickened, 2-3 min.

Préparer l’huile chili-coriandre et le raïta
3

While beef filling cooks, combine cilantro, lime zest, 1/2 tsp chili and 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl) in a small bowl. (NOTE: Reference heat guide.) Set aside. Add yogurt, 1/2 tsp sugar (dbl for 4 ppl) and grated cucumber to a medium bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. . Set aside.

Préparer la salade
4

Whisk together 1 tbsp lime juice, 1/2 tsp sugar and 2 tbsp oil (dbl all for 4 ppl) in a large bowl. Add spinach and cucumber rounds. Season with salt and pepper, then toss to combine.

Faire chauffer les tortillas
5

Wrap tortillas in paper towels. Microwave until tortillas are warm and flexible, 1 min. (You can skip this step if you don't want to warm the tortillas!)

Terminer et servir
6

Divide beef filling between tortillas. Top with cucumber raita, tomatoes and chilli-cilantro oil. Divide tacos and salad between plates.