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Beef and Bean Chili

Beef and Bean Chili

with Sour Cream and Cheddar

Good chili has well-seasoned meat, creamy beans and tender vegetables. Great chili, however, has all that and comes together in one pot in under an hour. This chili is one of the greats. And once you take a bite, we can guarantee you’ll agree!

étiquettes:
Peu de vaisselle
Allergènes:
Moutarde
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

250 g

Bœuf haché

1 pièce(s)

Poivron

1 pièce(s)

Haricots rouges

1 cs

Pâte tex-mex

(Contient: Moutarde Peut contenir : Gluten, Poisson, Sésame, Oeuf, Crustacés, Lait, Blé, Sulfites, Soya)

43 ml

Crème sure

(Contient: Lait Peut contenir : Lait)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient: Lait)

1 pièce(s)

Oignon vert

4 g

Sel d’ail

(Peut contenir : Sésame, Lait, Blé, Sulfites, Soya, Noix, Triticale, Moutarde, Arachides)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

½ cs

Huile*

Énergie (kcal)690 kcal
Graisses38 g
dont saturés17 g
Glucides44 g
dont sucres16 g
Fibres15 g
Protéines45 g
Cholestérol125 mg
Sel2370 mg
Gras Trans1 g
Potassium1600 mg
Calcium350 mg
Fer6.5 mg
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur

Instructions

1
  • Core, then cut pepper into 1/2-inch pieces.
  • Thinly slice green onion.
2
  • Heat a large pot over medium-high heat.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then peppers. Season with salt and pepper.
  • Cook, stirring occasionally, until peppers begin to soften, 2-3 min.
Cook beef
3
  • Add beef to the pot with peppers.
  • Cook, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.**
  • Carefully drain and discard excess fat.
  • Add Tex-Mex paste. Stir to combine.
Cook chili
4
  • Add crushed tomatoes, 1/2 cup (1 cup) water, beans with canning liquid and garlic salt. Stir to combine, then bring to a boil over high.
  • Once boiling, reduce heat to medium. 
  • Simmer, stirring occasionally, until chili thickens slightly, 12-15 min. (TIP: If you have time, keep it simmering on the stove for longer! Chili gets better the longer it cooks!)
  • Season with salt and pepper, to taste.


Finish and serve
5
  • Divide chili between bowls.
  • Dollop sour cream over top, then sprinkle with green onions and cheese.

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