
Les pommes de terre à chair jaune cuites au four sont agrémentées d'une triple dose d'allium. De la ciboulette délicate, des échalotes croustillantes et des oignons caramélisés au beurre recouvrent les pommes de terre, accompagnées d'une riche crème sure. La vinaigrette ranch classique, revisitée à l'estragon, est tout aussi délicieuse sur des tomates que sur le steak!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
285 g
Top Sirloin Steak
350 g
Yellow Potato
1 unit(s)
Tomato
113 g
Baby Tomatoes
56 g
Yellow Onion, chopped
7 g
Chives
7 g
Tarragon
1 unit(s)
Sour Cream
(Contains: Milk May contain traces of: Milk, Sulphites)
4 tbsp
Mayonnaise
(Contains: Egg, Mustard May contain traces of: Milk, Sulphites, Crustaceans, Fish, Gluten, Mustard, Sesame, Soy, Wheat)
28 g
Crispy Shallots
(Contains: Wheat May contain traces of: Gluten)
1 tbsp
White Wine Vinegar
(Contains: Sulphites)
6 g
Montreal Spice Blend
(Contains: Mustard May contain traces of: Milk, Sulphites, Sesame, Soy, Wheat, Tree nuts, Peanuts)
2 tsp
Sugar*
¼ tsp
Salt*
¼ tsp
Pepper*
2.5 tbsp
Oil*
2.5 tbsp
Butter*
(Contains: Milk)






If you've opted for sirloin steak, cook in the same way the recipe instructs you to cook striploin steak.