TK Easter Green Salad
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TK Easter Green Salad

with Mint, Feta and Sugar Snap Peas

This fresh and simple side salad is filled with bright green snap peas and crisp radishes. Tossed in a zippy shallot vinaigrette, it's a refreshing bite that pairs well with any meal!

Allergènes:
Lait
•Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

226 g

Mélange roquette et épinards

14 g

Aneth

1 pièce(s)

Échalote

1 tasse(s)

Feta, émietté

(Contient Lait)

227 g

Pois sucrés

14 g

Menthe

8 pièce(s)

Radis

2 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

5 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

1 cc

Sucre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)560 kcal
Graisses48 g
dont saturés12 g
Glucides23 g
dont sucres10 g
Fibres6 g
Protéines16 g
Cholestérol45 mg
Sel860 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1000 mg
Calcium450 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

•Grande poêle antiadhésive
•Cuillères à mesurer
•Grand bol
•Fouet

Instructions

1
  • Pick mint leaves from stems, then roughly chop.
  • Roughly chop dill.
  • Peel, then finely chop shallot.
  • Trim, then halve sugar snap peas.
  • Halve, then thinly slice radishes in to 1/4-inch half-moons.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high. When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then snap peas. Cook 2-4 min, stirring often, until tender-crisp. Season with salt and pepper.
  • Transfer to a plate. 
3
  • To a large bowl, add white wine vinegar, shallots, 4 tbsp (8 tbsp) oil, 1/2 tsp (1 tsp) salt and 1 tsp (2 tsp) sugar. (TIP: We love using olive oil here!) Season with pepper, then whisk to combine. 
4
  • To the bowl with dressing, add arugula and spinach mix, sugar snap peas, radishes, mint and dill, then toss to combine. 
  • Divide salad between plates, then sprinkle feta over top.