Bol de nouilles style Ramen version soupe
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Bol de nouilles style Ramen version soupe

Bol de nouilles style Ramen version soupe

with Nori

It's as simple as boiling a kettle and assembleing all your favourite ramen toppings in one bowl! Umami packed and full of chewy ramen noodles for a lunch everyone will be jealous of!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Blé
•Oeuf
•Soya
•Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

100 g

Nouilles ramen

(Contient Blé Peut contenir Blé, Oeuf)

1 pièce(s)

Å’uf cuit dur

(Contient Oeuf)

1 pièce(s)

Oignon vert

56 g

Carotte, en juliennes

2 cc

Sriracha

(Peut contenir Sésame, Crustacés, Oeuf, Poisson, Blé, Lait, Sulfites, Gluten, Soya, Noix, Moutarde)

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

1 cs

Sauce soya

(Contient Soya, Sulfites Peut contenir Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

28 g

Jeunes épinards

1 cs

Sel au poulet

(Peut contenir Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)220 kcal
Graisses4 g
dont saturés1 g
Glucides30 g
dont sucres3 g
Fibres5 g
Protéines13 g
Cholestérol130 mg
Sel1510 mg
Gras Trans0 g
Potassium225 mg
Calcium75 mg
Fer3 mg

Ustensiles

•Verre doseur
•Passoire
•Grand bol
•Papier aluminium
•Film plastique

Instructions

Prep
1

Bring 4 cups of water to a boil in a kettle or small pot over high heat. While water comes to a boil, halve egg. Thinly slice or cut the green onion.

Cook noodles
2

Add noodles to a large bowl. Carefully pour 2 cups boiling water over noodles. Cover with plastic wrap or foil. Allow noodles to steep, until tender, 2-3 min. Carefully drain noodles, then rinse under cold water. Add drained cooled noodles back to the large bowl.

Cook veggies
3

Add spinach, stock concentrate, soy, carrots and half the green onions to a large soup bowl with the drained noodles. Carefully pour the remaining 2 cups boiling water over top. Set aside and allow veggies to steep, until tender, 1-2 min.

Finish and serve
4

Top noodles with eggs and remaining green onions. Drizzle sriracha over top, if desired.