All the things you love about a classic Patty Melt like melty cheese, savoury beef and sweet onions, except in a wrap! The secret sauce in this recipe packs a flavorful punch thanks to tangy dill pickles and sweet ketchup. Crunchy and creamy coleslaw also makes an appearance to help cut though the richness of this recipe for a well balanced dinner any night of the week!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Mélange de bœuf et de porc hachés
6 pièce(s)
Tortillas de farine
(Contient: Blé, Sulfites Peut contenir: Noix, Oeuf, Lait, Sésame, Soya)
113 g
Oignon, en tranches
170 g
Mélange pour salade de chou
1 cc
Sel d'ail
(Peut contenir: Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de bœuf
½ tasse(s)
Cheddar, râpé
(Contient: Lait)
4 cs
Mayonnaise
(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir: Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
2 cs
Ketchup
(Peut contenir: Lait, Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Gluten, Oeuf, Poisson, Blé, Moutarde, Crustacés)
90 ml
Cornichon à l'aneth, en tranches
1 cs
Beurre*
1 cs
Huile*
0.13 cc
Poivre*
¾ cc
Sucre*