
Moelleux au chocolat Chudleigh’s
Des éruptions chocolatées délectables | 228 g | 2 portions
Envie de chocolat? Faites-vous plaisir avec ce gâteau fondant décadent. Rempli de ganache mœlleuse au chocolat, ce gâteau a été préparé avec du vrai beurre de crèmerie et du chocolat mi-sucré. Entièrement cuit et fraîchement congelé, il est prêt à être réchauffé et savouré.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
Ingrédients
228 g
Moelleux au Chocolat Fondant
(Contient Oeuf, Lait, Soja, Blé)
Instructions

Preparation instructions. Ovens and microwaves may vary. These are guidelines only.
Microwave Oven (1000 watts) heat from frozen 1 cake at a time:
1) Remove plastic film from cake still in cup. 2) Turn cake with cup upside down on a microwave safe plate. Loosen cake inside cup by applying pressure to centre of cup with thumbs while holding the cups edges. Do not remove cup. 3) Heat on high for 50-60 seconds. 4) Carefully remove cup and allow cake to rest for 1-2minutes.
Conventional Oven (heat from frozen):
1)Preheat oven to 400F (205C). 2) Remove plastic film and place cake in its cup, cake side up, on a baking sheet. 3) Heat for 15 – 18 minutes. 4) Let cake stand for 1 – 2 minutes. Invert cake on serving plate and serve.