Easy, cheesy and dippable! Naan wedges and carrots sticks are twice the fun when dipped into hummus and tzatziki.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1 tasse(s)
Fromage en grains
(Contient Lait)
8 cs
Houmous
(Contient Sésame Peut contenir Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson)
2 pièce(s)
Pain plat
(Contient Lait, Soya, Blé Peut contenir Gluten)
1 pièce(s)
Carotte
2 pièce(s)
Poire
6 cs
Sauce au yogourt
(Contient Lait)
2 pièce(s)
Miel
Cut naan into 8 equal wedges. Peel, halve crosswise, then cut carrot into 1/2-inch sticks.
Wrap naan wedges in paper towel, then place on a microwave-safe plate with falafels. Microwave on high for 1 min. (NOTE: You can skip this step if you don't want to warm the naan and falafels!)
Serve hummus or tzatziki with falafels, carrot sticks and naan wedges, for dipping. Eat grapes on the side.