Bœuf haché
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bœuf haché

Bœuf haché

2 portions | Ajoutez de la saveur à tous vos repas

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

250 g

Bœuf haché

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)290 kcal
Graisses21 g
dont saturés8 g
Glucides0 g
dont sucres0 g
Fibres0 g
Protéines23 g
Cholestérol90 mg
Sel80 mg
Gras Trans1.5 g
Potassium400 mg
Calcium30 mg
Fer2.5 mg

Instructions

1
  • In a large non-stick pan, heat 1 tbsp oil (double for 4 portions) over medium-high heat.
  • When the pan is hot, add beef.
  • Cook for 3-5 min, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains.**
  • If desired, carefully drain and discard excess fat.
  • Season with salt and pepper.


** Health Canada recommends cooking beef to a minimum internal temperature of 165ºF.