Fig Dressed Greens with Goat Cheese
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Fig Dressed Greens with Goat Cheese

with Grapes

Fig dressing takes any side from boring to fab! Fresh baby spinach, grapes, goat cheese and croutons fill out the rest of this elegant side salad!

Allergènes:
Sulfites
Blé
Orge

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 2 personnes

113 g

Jeunes épinards

2 cs

Tartinade de figues

(Peut contenir: Sésame, Soya, Poisson, Oeuf, Moutarde, Blé, Sulfites, Gluten, Lait, Crustacés, Noix)

¼ tasse(s)

Fromage de chèvre

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient: Sulfites)

1 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient: Blé, Orge Peut contenir: Sésame, Soya, Noix de Grenoble, Avoine, Seigle, Triticale)

85 g

Raisins rouges

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)280 kcal
Graisses11 g
dont saturés1.5 g
Glucides43 g
dont sucres11 g
Fibres3 g
Protéines6 g
Cholestérol0 mg
Sel460 mg
Gras Trans0 g
Potassium450 mg
Calcium75 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Grand bol
Fouet

Instructions

1
  • Cut bun into 1-inch pieces, then arrange on a parchment-lined baking sheet.
  • Drizzle 1/2 tbsp oil over top. Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Toast in the middle of the oven, tossing halfway through, until lightly golden, 4-5 min.
2
  • Meanwhile, halve grapes.
  • Add fig spread, vinegar, and 1 tbsp oil in a large bowl.
  • Season with salt and pepper, then whisk to combine.
3
  • Add spinach, grapes and croutons to the large bowl with dressing, then toss to combine.
  • Divide salad between bowls.
  • Crumble goat cheese over top.