Taco Night Dinner
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Taco Night Dinner

Make Taco Night a breeze with this family-style taco dinner. Seasoned ground beef fills soft tortilla shells, topped with cheese, mild salsa, sour cream, and fresh green onions. It's a fun, build-your-own meal everyone will love.

Allergènes:
Blé
Sulfites
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Blé, Sulfites Peut contenir Noix, Oeuf, Lait, Sésame, Soya)

½ tasse(s)

Salsa de tomates

(Peut contenir Moutarde, Blé, Sésame, Crustacés, Oeuf, Sulfites, Poisson, Lait, Soya, Noix, Gluten)

8 g

Mélange d'épices à enchilada

(Contient Sulfites Peut contenir Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé, Lait)

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

½ pièce(s)

Carotte

2 cs

Base de sauce tomate

(Peut contenir Moutarde, Lait, Noix, Poisson, Oeuf, Sésame, Crustacés, Gluten, Sulfites, Soya, Blé)

2 pièce(s)

Oignon vert

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)720 kcal
Graisses34 g
dont saturés14 g
Glucides65 g
dont sucres14 g
Fibres5 g
Protéines39 g
Cholestérol100 mg
Sel1600 mg
Gras Trans1 g
Potassium1100 mg
Calcium350 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Râpe à 4 côtés
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Verre doseur

Instructions

1
  • Before starting, wash and dry all produce.
  • Peel, then grate half the carrot (use whole carrot for 4 servings).
  • Thinly slice green onions.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then carrot and beef. Cook for 4-5 min, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains.** Season with salt and pepper. 
  • Carefully drain and discard excess fat. 
3
  • To the pan with beef, add Enchilada Spice Blend, garlic puree, tomato sauce base, 1/4 cup (1/2 cup) water and half the green onions. 
  • Cook for 2-3 min, stirring often, until fragrant and sauce thickens slightly. Season with salt and pepper.
4
  • Wrap tortillas in paper towels. Microwave for 1 min, until tortillas are warm and flexible. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas!)
5
  • Divide tortillas between plates, then top with beef filling.
  • Top tacos, as you like, with cheese, mild salsa, sour cream and remaining green onions.