Sandwich aux œufs œuforisant
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich aux œufs œuforisant

Sandwich aux œufs œuforisant

1 portions | Un superbe sandwich pour un dîner vite fait bien fait

All you need is a fork to mash together this creamy egg salad with Dijon and chives. A toasted brioche bun is the perfect chewy base while a fresh spinach and tomato salad hits all your veggie needs!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Oeuf
Blé
Moutarde
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

pièce(s)

Œuf cuit dur

(Contient Oeuf)

pièce(s)

Pain brioché

(Contient Blé, Oeuf Peut contenir Soya)

g

Jeunes épinards

cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

cs

Moutarde de Dijon

(Contient Moutarde Peut contenir Poisson, Lait, Soya, Blé, Noix, Oeuf, Sulfites, Moutarde, Crustacés, Sésame, Gluten)

cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

g

Ciboulette

g

Petites tomates

g

Carotte, en juliennes

Pas inclus dans votre livraison

cs

Huile*

cc

Poivre*

cc

Sucre*

cc

Sel*

¼ cc

Sel et Poivre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)540 kcal
Graisses31 g
dont saturés7 g
Glucides48 g
dont sucres12 g
Fibres4 g
Protéines27 g
Cholestérol235 mg
Sel780 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium550 mg
Calcium75 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Make spinach salad
1
  • Halve tomatoes.
  • Add vinegar, 1 tbsp oil and 1/4 tsp sugar (dbl both for 4 ppl) to a medium bowl. Season with salt and pepper, then whisk with a fork to combine. Add tomatoes, spinach and carrots, then toss to coat.
  • Transfer salad to a plate.
Make egg salad
2
  • Thinly slice chives.
  • Using a fork, mash together eggs, mayo, Dijon and chives in the same medium bowl.
  • Season with salt and pepper, then stir to combine.
Finish and serve
3
  • Halve buns
  • Spread egg salad on bottom buns. Close with top buns.
  • Serve spinach salad alongside.