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Duck Reuben Style Sammies

with Quick Pickled Cabbage

All the flavours of your local deli sandwiched between a glorious soft roll! Montreal spiced duck, quick-pickled cabbage and saucy DIY thousand island dressing! The perfect spiced fry is all you need on the side.

étiquettes:
Découverte
Allergènes:
Moutarde
Soya
Blé
Lait
Oeuf
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Poitrine de canard

6 g

Mélange d'épices de Montréal

(Contient: Moutarde Peut contenir : Lait, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient: Soya, Blé, Lait Peut contenir : Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Moutarde, Oeuf)

¾ tasse(s)

Mozzarella, râpée

(Contient: Lait)

2 pièce(s)

Pomme de terre Russet

4 cs

Mayonnaise

(Contient: Moutarde, Oeuf Peut contenir : Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Moutarde, Crustacés, Poisson, Gluten)

2 cs

Ketchup

(Peut contenir : Lait, Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Moutarde, Oeuf, Crustacés, Poisson, Gluten)

6 g

Mélange paprika fumé et ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé, Moutarde)

90 ml

Cornichon à l'aneth, en tranches

g

Chou rouge, émincé

56 g

Chou vert, émincé

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Sésame, Soya, Blé, Moutarde, Oeuf, Poisson)

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sel et Poivre*

1 cs

Huile*

2 cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1300 kcal
Graisses72 g
dont saturés23 g
Glucides88 g
dont sucres10 g
Fibres8 g
Protéines74 g
Cholestérol375 mg
Sel1900 mg
Gras Trans2 g
Potassium2100 mg
Calcium450 mg
Fer14 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Grand bol
Petit bol

Instructions

1

Cut potatoes into 1/2-inch wedges. Add potatoes, Smoked Paprika-Grlic Blend and 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to a parchment-lined baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to coat. Roast in the top of the oven, until golden-brown, 25-28 min. (NOTE: For 4 ppl, roast in the middle and the bottom of the oven, rotating sheets halfway through.)

2

Roughly chop the pikcles. Pat duck dry with paper towels. Using a sharp knife, score the skin-side of duck in a criss-cross pattern. Season with Montreal Steak Spice.

3

Add duck, skin-side down, to a cold large non-stick pan. Heat the pan over medium heat and sear until skin is crispy, 10-12 min. Flip duck over and cook for 2-3 min. Transfer duck to another parchment-lined baking sheet, skin-side up. Roast in the top of the oven until duck is cooked through, 8-13 min.**

4

While ducks roasts, add cabbage, vinegar, 1/4 tsp salt and 1/4 tsp sugar (dbl both for 4 ppl) to a large bowl. Toss to combine.

5

Add ketchup, mayo and chopped pickles to a small bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. Set aside. Halve rolls, then spread 1/2 tbsp butter on each half. Arrange buns, cut-side up, on another baking sheet. Sprinkle cheese over top buns. Toast rolls in the middle of the oven, until cheese melts and rolls are golden-brown, 2-3 min.

6

When duck is done, transfer to a plate to rest, 3-5 min. Thinly slice the duck. Divide cabbage over bottom rolls, then top with duck and 1 tbsp thousand island dressing. Cover with top rolls. Divide duck sammies and potato wedges between plates. Serve with remaining thousand island dressing mixture, for dipping. 

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