Cherry Peanut Butter Bars
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cherry Peanut Butter Bars

Cornflakes are the secret crunch to these easy peasy peanut butter bars! Mix, pour and chill and you'll have scrumptious peanut butter bars in under 30 min!

Allergènes:
Orge
•Arachides
•Soya

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 tasse(s)

Flocons de maïs

(Contient Orge Peut contenir Soya)

2 pièce(s)

Beurre d'arachides

(Contient Arachides)

½ tasse(s)

Pépites de chocolat mi-amer

(Contient Soya Peut contenir Soya, Arachides, Noix, Moutarde, Crustacés, Poisson, Lait, Oeuf, Sésame, Sulfites, Blé)

1 pièce(s)

Miel

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides Peut contenir Lait, Moutarde, Arachides, Soya, Sulfites, Noix, Oeuf, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

2 cs

Beurre non salé*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)700 kcal
Graisses45 g
dont saturés18 g
Glucides70 g
dont sucres37 g
Fibres7 g
Protéines15 g
Cholestérol30 mg
Sel420 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium400 mg
Calcium50 mg
Fer8.5 mg

Ustensiles

•Fouet
•Casserole moyenne
•Cuillères à mesurer
•Papier sulfurisé
•Poêle/sauteuse
•Spatule
•Film plastique

Instructions

Melt chocolate
1

Add 2 tbsp butter, 1/8 tsp salt, peanut butter, chocolate chips and honey to a medium pot. Heat pot over low heat. Cook, whisking often, until chocolate chips melt and mixture is combined and smooth, 3-4 min.

Prep loaf pan
2

While chocolate mixture melts, line a 9x3-inch loaf pan with parchment paper. (NOTE:The parchment should hang over 2 edges of the baking dish. This helps to easily remove bar mixture from the pan once chilled.)

Mix bars and refrigerate
3

Add corn flakes to the medium pot with melted chocolate mixture. Using a spatula, stir to combine. Transfer mixture to the prepared loaf pan, spreading out in an even layer with the spatula. Sprinkle peanuts over top. Cover baking dish with plastic wrap. Refrigerate until chocolate sets, 2 hrs.

Finish and serve
4

Using the parchment over hang, lift out the bars from the baking dish. Cut bars into 8 equal pieces.