Chocolate Maple Nut Bark
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Chocolate Maple Nut Bark

The easiest chocolatey-sweet dessert you will ever make! Just melt, mix, pour and refrigerate for a tasty, crunchy treat!

Allergènes:
Soya
•Noix
•Amandes
•Noix de Grenoble
•Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1 tasse(s)

Pépites de chocolat mi-amer

(Contient Soya Peut contenir Soya, Arachides, Noix, Moutarde, Crustacés, Poisson, Lait, Oeuf, Sésame, Sulfites, Blé)

28 g

Canneberges séchées

(Peut contenir Sésame, Sulfites, Noix, Arachides, Oeuf, Lait, Gluten, Soya, Moutarde)

2 cs

Sirop d'érable

28 g

Amandes, tranchées

(Contient Noix, Amandes Peut contenir Noix)

28 g

Noix de Grenoble, hachées

(Contient Noix de Grenoble Peut contenir Gluten, Noix, Arachides, Soya, Lait, Oeuf, Sulfites, Sésame, Moutarde)

56 ml

Crème

(Contient Lait)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

2 cs

Beurre non salé*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)900 kcal
Graisses61 g
dont saturés29 g
Glucides94 g
dont sucres77 g
Fibres11 g
Protéines10 g
Cholestérol65 mg
Sel160 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium600 mg
Calcium100 mg
Fer8 mg

Ustensiles

•Fouet
•Casserole moyenne
•Cuillères à mesurer
•Papier sulfurisé
•Plaque de cuisson
•Spatule
•Film plastique

Instructions

Melt chocolate
1

Add 2 tbsp butter, 1/8 tsp salt, cream, maple syrup and chocolate chips to a medium pot. Heat the pot over low heat. Cook, whisking often, until chocolate chips melt and mixture is thoroughly combined and smooth, 3-4 min.

Prep baking sheet
2

While chocolate mixture melts, line a baking sheet with parchment paper. (NOTE: The parchment should hang over 2 edges of the baking sheet. This helps to easily remove bark once chilled.)

Make bark
3

Pour chocolate mixture onto the prepared baking sheet. Using a rubber spatula, spread chocolate into an even 1/8-inch-thick layer. Sprinkle almonds, walnuts and cranberries over top. Cover the baking sheet with plastic wrap. Refrigerate bark until chocolate sets, 2 hr.

Finish and serve
4

Using the parchment overhang, lift bark off the baking sheet. Cut or break bark into 8 equal pieces. Transfer to a serving dish.