Savour the deliciousness in these Cheesy Cauliflower Toasts, roasted cauilflower mixed with creamy ricotta and sharp cheddar for a perfectly golden, melty finish. Served with a fresh arugula-spinach side salad, this dish offers a delightful contrast of rich, cheesy goodness and a light, peppery bite, making for a balanced and satisfying meal.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Chou-fleur
100 g
Ricotta
(Contient: Lait)
2 pièce(s)
Pain à sandwich
(Contient: Blé, Orge Peut contenir: Noix, Sésame, Soya)
56 g
Mélange roquette et épinards
1 pièce(s)
Tomate
7 g
Ciboulette
½ tasse(s)
Cheddar blanc, râpé
(Contient: Lait)
4 g
Sel d'ail
(Peut contenir: Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
4 g
Flocons de piment
(Peut contenir: Sulfites, Noix, Moutarde, Soya, Lait, Sésame, Triticale, Blé, Arachides)
½ cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient: Sulfites)
2 cs
Beurre*
(Contient: Lait)
1.66 cs
Huile*
¼ cc
Sucre*
0.13 cc
Sel*
0.12 g
Poivre*