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Cal Smart Turkey Sandwich

Cal Smart Turkey Sandwich

with Dill Pickle and Side Salad

3.6
(326)

A lighter version of a drive-thru sandwich! Dijon and pickles take centre stage and add lots of zesty flavour to this breaded turkey sandwich.

Calorie Smart (650kcal or less) is based on a per serving calculation of the recipe's kilocalorie amount.

étiquettes:
Rapido
Allergènes:
Soya
Blé
Lait
Moutarde
Avoine
Seigle
Sésame
Orge
Sulfites
Oeuf

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Dinde hachée

2 pièce(s)

Pomme de terre Russet

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient: Soya, Blé, Lait Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait)

90 ml

Cornichon à l'aneth, en tranches

½ cs

Moutarde de Dijon

(Contient: Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait, Poisson, Blé, Crustacés, Gluten)

4 cs

Chapelure italienne

(Contient: Soya, Blé, Lait, Avoine, Seigle, Sésame, Orge Peut contenir : Moutarde, Soya, Sulfites, Oeuf, Poisson, Crustacés, Arachides, Triticale, Noix)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient: Sulfites Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Oeuf, Lait, Poisson, Blé)

28 g

Mélange printanier

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Blé, Arachides, Noix)

43 ml

Crème sure

(Contient: Lait Peut contenir : Lait)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Moutarde, Oeuf Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Poisson, Blé, Crustacés, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sucre*

4 cc

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)840 kcal
Graisses33 g
dont saturés7 g
Glucides90 g
dont sucres7 g
Fibres7 g
Protéines41 g
Cholestérol115 mg
Sel1500 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1550 mg
Calcium175 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Petit bol
Cuillères à mesurer
Papier sulfurisé
Rouleau à pâtisserie
Plaque de cuisson
Grande poêle antiadhésive
Grand bol
Fouet

Instructions

Prep
1

Halve tomatoes. Halve rolls. Add half the Dijon and 1/2 tsp Southwest Spice Blend to a small bowl. Season with pepper, then stir to combine.

Prep turkey
2

Stir together breadcrumbs and 1 tsp oil (dbl for 4 ppl) in another small bowl. Pat turkey dry with paper towels. Cover each piece of turkey with parchment paper. Using a mallet, rolling pin, or heavy-bottomed pan, carefully pound each piece of turkey until 1/2-inch thick. Season with remaining Southwest Spice Blend, salt and pepper.

Cook turkey
3

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1 tsp oil, then turkey. Pan-fry, until golden-brown, 1-2 min per side. (NOTE: Cook in two batches for 4 ppl, using 1 tsp oil for each batch!) Remove pan from heat, then transfer turkey to a parchment-lined baking sheet. Spread remaining Dijon onto tops of turkey, then top with breadcrumb mixture, pressing gently to adhere. Roast turkey in the top of the oven, until cooked through, 7-10 min.**

Make salad
4

While turkey roasts, add 1/2 tbsp vinegar, 1/4 tsp sugar and 2 tsp oil (dbl all for 4 ppl) to a large bowl. Season with salt and pepper, then whisk to combine. Add spring mix and tomatoes, then toss to combine.

Toast rolls
5

Add rolls directly to the top rack of the oven, cut-side up. Toast, until golden-brown, 3-4 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!)

Finish and serve
6

Thinly slice turkey. Spread Dijon mixture from the small bowl onto bottom rolls, then top with pickles, turkey, some salad and top rolls. Divide sandwiches and remaining salad between plates.

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