(AB) Toffee Cake & Pineapple Upside Down Cake
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
(AB) Toffee Cake & Pineapple Upside Down Cake

(AB) Toffee Cake & Pineapple Upside Down Cake

4 Single-Serve Cakes

Double down on dessert with sticky toffee cake and pineapple upside down cake. Mouth-wateringly moist brown sugar cake, fully doused in a rich butter toffee sauce made with real cream, brown sugar and butter or the retro-inspired, sweet and tart cake featuring whole pineapple? Why not both!

Please refer to each individual product page for the details on allergens, ingredients, and nutritional value.

Allergènes:
Lait
Avoine
Blé
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

290 g

Gâteaux au caramel collant

(Contient Lait, Avoine, Blé, Oeuf Peut contenir Soya, Noix)

228 g

Gâteau renversé aux ananas

(Contient Lait, Blé, Oeuf)

sideBannerName

Informations nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)0 kcal
Graisses0 g
dont saturés0 g
Glucides0 g
dont sucres0 g
Fibres0 g
Protéines0 g
Cholestérol0 mg
Sel0 mg
Gras Trans0 g
Potassium0 mg
Calcium0 mg
Fer0 mg

Instructions