Creating deep broiled flavours for tonight's speedy salad shrimp dinner, and getting it done in record time? It can be done, and don't worry, you can make these shrimp as hot as you like them because we're making sure to give you cooling relief with a zingy yogurt ranch sauce.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Crevettes
(Contient: Crevettes)
113 g
Jeunes épinards
1 pièce(s)
Avocat
2 pièce(s)
Tomate
7 g
Ciboulette
1 pièce(s)
Gousses d'ail
3 cs
Sauce au yogourt
(Contient: Lait)
¼ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient: Lait)
2 cs
Mayonnaise
(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir: Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
2 cs
Sauce piquante
(Peut contenir: Gluten, Lait, Moutarde, Sulfites, Poisson, Sésame, Noix, Soya, Crustacés, Blé, Oeuf)
9 g
Assaisonnement BBQ
(Contient: Sulfites Peut contenir: Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé)