Crispy, savoury balsamic Brussels sprouts tossed with tender farro are the perfect side pairing for any meal, any night of the week! Topped with toasted sunflower seeds and cranberries for a juicy burst of colour and taste!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
227 g
Choux de Bruxelles
28 g
Graines de tournesol
28 g
Canneberges séchées
(Peut contenir Sésame, Sulfites, Noix, Arachides, Oeuf, Lait, Gluten, Soya, Moutarde)
½ tasse(s)
Farro
(Contient Blé Peut contenir Noix, Soya, Lait, Sulfites, Crustacés, Oeuf, Sésame, Moutarde, Arachides, Blé, Poisson)
1 pièce(s)
Oignon rouge
2 cs
Glaçage balsamique
(Contient Sulfites Peut contenir Sésame, Sulfites, Blé, Moutarde, Noix, Crustacés, Soya, Oeuf, Gluten, Lait, Poisson)
0.13 cc
Poivre*
2 cs
Huile*
Whisk together half the balsamic glaze and 1 tbsp oil in a large bowl. Add farro, roasted veggies and cranberries. Season with salt and pepper, then toss to combine. Transfer the mixture to a serving dish. Sprinkle sunflower seeds over top. Drizzle remaining balsamic glaze over top, if desired.