Catonese-Inspired BBQ Pork Wraps
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Catonese-Inspired BBQ Pork Wraps

Catonese-Inspired BBQ Pork Wraps

with Sauteed Mixed Veggies and Peanuts

Loaded with lightly sauteed mixed veggies to retain their crispness, these pork wraps are hard to resist and have exciting textures and flavours.

Allergènes:
Sulfites
Blé
Soya
Moutarde
Sésame
Arachides

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

200 g

Émincé protéiné à base de plantes

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Sulfites, Blé Peut contenir Oeuf, Lait, Noix, Sésame, Soya, Blé)

4 cs

Sauce hoisin

(Contient Soya, Moutarde, Sésame Peut contenir Gluten, Lait, Noix, Sulfites, Blé, Sésame, Crustacés, Oeuf, Soya, Moutarde, Poisson)

2 cs

Sauce soya

(Contient Blé, Soya, Sulfites Peut contenir Gluten, Sésame, Oeuf, Sulfites, Moutarde, Lait, Crustacés, Soya, Poisson, Blé, Noix)

2 cs

Purée de gingembre et d’ail

(Peut contenir Soya, Sulfites, Lait)

1 pièce(s)

Poivron

56 g

Pois mange-tout

113 g

Chou rouge, émincé

2 pièce(s)

Oignon vert

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides Peut contenir Lait, Moutarde, Arachides, Soya, Sulfites, Noix, Oeuf, Gluten)

1 cs

Huile de sésame

(Contient Sésame)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)840 kcal
Graisses45 g
dont saturés6 g
Glucides81 g
dont sucres23 g
Fibres7 g
Protéines31 g
Cholestérol0 mg
Sel2380 mg
Gras Trans0 g
Potassium800 mg
Calcium250 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Core, then thinly slice pepper. 
  • Trim, then halve snow peas.
  • Thinly slice green onions.
  • Combine hoisin, soy sauce and ginger-garlic puree in a medium bowl. 
Toast peanuts (optional)
2
  • Heat a large non-stick pan over medium heat. (TIP: You can skip this step if you don't want to toast the peanuts.)
  • When hot, add peanuts to the dry pan. Toast, stirring often, until golden-brown, 3-4 min. (TIP: Keep your eye on peanuts so they don't burn.) 
  • Transfer to a plate.
3
  • Reheat the same pan over medium-high.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then pepper, snow peas and cabbage. Season with salt and pepper. 
  • Cook, stirring often, until tender-crisp, 3-4 min. Drizzle half the sesame oil over top.
  • Remove from heat, then transfer veggies to another plate. Cover to keep warm.
Cook pork
4
  • Reheat the same pan over medium. 
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then pork. Cook, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.**
  • Add hoisin mixture. Bring to a simmer. Cook, stirring often, until sauce warms through, 1 min. 
  • Remove from heat, then add remaining sesame oil.
Heat tortillas (optional)
5
  • Just before serving, wrap tortillas in paper towels.
  • Microwave until tortillas are warm and flexible, 30 sec-1 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas.)
6
  • Divide tortillas between plates. 
  • Top with veggies, pork and any remaining sauce in pan. 
  • Sprinkle peanuts and green onions over top.